Afdelinger

IT-support

Connect

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Bedre sammen

Hos iAdvice værdsætter vi vores kultur højt og arbejder aktivt på vedligeholde og forbedre den. Vores kultur er præget af vores kerneværdier Arbejdsglæde, Teamspirit, Kundeværdi og God Business. Vi værdisætter personlig udvikling højt og giver vores medarbejdere plads til at forme deres rolle og arbejdssituation selv.

Udover at have det sjovt på arbejdspladsen i hverdagen, sørger vi for at organisere fælles aktiviteter for at styrke vores kollegaskab og vokse sammen. Vi har mange mindre og større personalearrangementer løbende over året. Vores fælles aktiviteter er meget alsidige og for eksempel består disse af motionsløb, biografture, madklubber og meget mere. En gang om ugen arrangerer vi desuden fælles morgenmad på kontoret.

 

Hvad tilbyder iAdvice mig?

Hos iAdvice er det vigtigt for os, at vores medarbejdere skal have det sjovt mens de udvikler sig på arbejdspladsen. Som medarbejder får du en række fordele.

 • Udvikling

  Vi tilbyder dig udviklingsmuligheder gennem vores interne trainee-, mentor-, ledelse- og salgsprogrammer. Derudover går du løbende på eksterne og interne kurser for at lære om nye områder, dele ekspertise og inspireration.

 • Fleksibilitet

  Vi er fleksible ift. tid og sted, hvilket betyder at du håndterer din arbejdstid fleksibelt. Du kan arbejde fra kontoret af men har også muligheden for hjemmearbejdsdage efter behov.

 • Variation

  Med mere end 500 kunder er der stort grundlag for en varieret hverdag, hvor du vil møde og arbejde med mange typer virksomheder. Vi henter løbende projekter med hjem til kontorerne og arbejder i et miljø hvor adskillige projekter kører samtidigt.

 • Sundhed

  Vi mener, at velvære og sundhed er en nøgle til at skabe glade medarbejdere. Derfor har vi både fitnessrum på kontoret, samt sundhedsforsikring for alle ansatte.

Dusager 2
8200 Aarhus Kørselsvejledning info@iadvice.dk +45 3115 4400 Vis side

Borlänge

784 34 Borlänge Kørselsvejledning Vis side

Gothenburg

411 03 Gothenburg Kørselsvejledning Vis side

Halmstad

302 42 Halmstad Kørselsvejledning Vis side

Linköping

582 24 Linköping Kørselsvejledning Vis side

Malmö

211 36 Malmö Kørselsvejledning Vis side

Stockholm

111 52 Stockholm Kørselsvejledning Vis side

Sundsvall

852 30 Sundsvall Kørselsvejledning Vis side

Söderhamn

Söderhamn Kørselsvejledning Vis side

Uppsala

753 20 Uppsala Kørselsvejledning Vis side

Örebro

703 61 Örebro Kørselsvejledning Vis side

Arbejder du allerede hos iAdvice?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@iadvice.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor